top of page
logo
poes.png
Moi2.jpg
  • MEK
  • MEK
  • MEK

Welkom bij AtelierMEK, ik ben Marieke Eva Kroeskop.

In 1997 afgestudeerd als illustratief vormgever aan de Constantijn Huygens Kunstacademie en sindsdien met MEK actief in de wereld van ontwerp & illustratie.

 

Zo'n 15 jaar nadat ik van de kunstacademie kwam, ben ik met MEK een nieuwe weg ingeslagen: die van de Kunsteducatie. Ik heb mijn 1e graads lesbevoegdheid Docent Beeldende Kunst en Vormgeving behaald. Om mij verder te professionaliseren in het vak en omdat leren heel leuk is, volgde ik aansluitend de Master Kunsteducatie.

Met heel veel plezier houd ik mij naast het illustreren ook bezig met het doen van onderzoek in het kunst-educatieve veld, met het ontwerp van kunstlessen, leerlijnen en projecten en met mijn werk in het onderwijs:

Als docent Culturele en Kunstzinnige Vorming (CKV) en Mediavormgeving&ICT (MVI) geef ik les aan VMBO leerlingen op het Thorbecke SG. 

 

Als freelance docent Kunstzinnige Oriëntatie en Mediakunst kom ik op veel verschillende scholen voor primair- en voortgezet onderwijs om workshops te geven en projecten op te zetten.

Dus wil jij iets ontworpen of geïllustreerd hebben of ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen op het gebied van kunsteducatie?

Neem dan contact op: mariekekroeskop@gmail.com

bottom of page